Kiemelés vásárlásával a Főoldal tetejére kerülhetsz !

Fórum Szabályok és Irányelvek

Ebben a topikban 0 válasz volt, 1 hozzászólas és legutóbb  Anonymous frissítette 3 év, 2 hónap ago.

1 poszt megtekintése (a(z) 1 összesből)
 • Szerző
  Üzenetek
 • #532

  Anonymous

  Moderáció

  1. A Szolgáltatás területén a Felhasználói Tartalom az Adminisztrátorok által ellenőrzött, mely tevékenység összességében a Moderáció.
  2. A Moderáció elsődleges célja a Szolgáltatás üzemszerű működése és a kulturált hangnemű, konstruktív beszédlégkör fenntartása.
  3. Az Adminisztrátorok a jogszabályokba vagy az ÁSZF-be ütköző Felhasználói Tartalmat részben vagy egészében eltávolíthatják, módosíthatják.
  4. Az Adminisztrátorok a Felhasználót a szabályok megsértésének abbahagyására figyelmeztethetik, valamint ideiglenesen vagy véglegesen a Felhasználói Fiókot kitilthatják.
  5. Ha a Felhasználó Felhasználói Fiókjának kitiltása alatt újabb fiókot hoz létre, akkor az összes Felhasználói Fiókja végleges kitiltásra kerülhet és az Adminisztrátorok engedélyéig újat nem készíthet.
  6. A Moderációs döntések véglegesek. Észrevételt tenni megalapozott(!) indokkal a Moderációval kapcsolatos kérdések topicban lehet.
  7. Moderációt kérni csak a Moderátort keresek a FÓRUMHOZ! topikban lehet, más módon nem!
  8. Moderációról annak helyszínén, a [Miért moderáltuk?] topicban, emailben vagy privát üzenetben történik értesítés, azonban az Üzemeltetőnek nincs értesítési kötelezettsége.
  9. Az Adminisztrátor Moderációval nem összefüggő véleménye magánvélemény, mely nem feltétlenül tükrözi az Üzemeltető álláspontját.
  10. Felhasználói Fiók a Felhasználó kérésére nem törölhető!

  Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:

  1. Bármely beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a Szolgáltatás megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát, zavarja a többi Felhasználót (például: mértéktelen hangulatjel használat, óriási méretű képek, kártékony programkódok, felesleges üres sorok, túlburjánzó díszítések és sorminták, folytonos nagybetűs írásmód, illetve a jóérzést zavaró, agresszív, kötekedő, hangulatkeltő, sértő, vulgáris, személyeskedő tartalom).
  2. Jogszabálysértés (vagy arra buzdítás), például rágalmazás, becsületsértés, kegyeletsértés, közösség elleni izgatás, rémhírterjesztés, közveszéllyel fenyegetés, önkényuralmi jelképek használata, nemzeti jelképek megsértése.
  3. Etnikai, faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozás sértése.
  4. A kiskorúak fejlődésére káros tartalmak (a 2010. évi CLXXXV. törvény III-IV-V-VI kategóriájába sorolható: erőszak, szexualitás stb.).
  5. “Flood” (illetve “keresztpostázás”): ugyanazon vagy nagyon hasonló tartalom egy helyen többször vagy több helyen.
  6. “Cyberbullying”: fenyegetés, zaklatás, támadás.
  7. “Flame”: erőteljes érzelmi töltetű, indulatokat gerjesztő, lejárató, elfogadható érv nélküli, valami ellen hangoló tartalom.
  8. “Trollkodás”: téma- és közösségromboló provokáció.
  9. “OFF-olás”: túlzott mennyiségű témába nem vágó tartalom.
  10. “Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (információ megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói).
  11. Aktuálpolitika, faji, etnikai kérdések.
  12. “Privát üzenetek kiadása”: a Felhasználók közötti ún. privát üzeneteket a levéltitok védi, azok megosztása a másik fél hozzájárulása nélkül tilos!
  13. “Személyes adattal való visszaélés”: más Felhasználó vagy személy személyes adatainak az érintett beleegyezése nélküli közzététele.
  14. “Spam”: kéretlen, tömegesen küldött hirdetés, felhívás, üzenet.
  15. Like-ok, szavazatok, ajánlások, stb. gyűjtése
  16. Korábban moderált tartalom ismételt elhelyezése.

  Szigorúan tilos a következő termékek, szolgáltatások hirdetése a fórumban:

  Nem hirdetői fórum vagyunk! A fórum azért jött létre, hogy a betérő vendégek és hirdetők, vagy bárki, aki eszmét szeretne cserélni jól érezze magát. Viszont nem szeretnénk korlátozni a topiknyitást, ezért vegyétek figyelembe a csereberére és a termékek kínálatára vonatkozó alábbi szigorú irányelveinket:

  1. Lőfegyver, gáz- és riasztófegyver, légfegyver (airsoft is), festéklövő fegyver (paintball), muzeális fegyver, színházi fegyver, íj, 8cm-nél nagyobb élhosszúságú kés, a 175/2003. (X. 28.) Korm. rendeletben megemlített bármilyen közbiztonságra veszélyes eszköz, robbanószer, pirotechnikai eszköz, petárda.
  2. Jövedéki termék (üzemanyag, alkohol, dohánytermékek stb.).
  3. Üdülési csekk, cafeteria, értékpapír, bankbetét, bankjegy vagy bármilyen készpénz-helyettesítő eszköz (bankkártya, hitelkártya stb.).
  4. Gyógyszer, kábítószer, bármilyen bódító vagy tudatmódosító szer.
  5. Veszélyes (mérgező, gyúlékony, robbanásveszélyes, sugárzó stb.) anyag.
  6. Emberi szövet, szerv.
  7. Hamis vagy hamisított márkajelzésű, másnéven klón vagy replika termékek (egy termék illegális másolatát vagy egy gyártó (márka)nevének, logójának illegális felhasználásával készült terméket hirdetni tilos).
  8. Garancialevél termék nélkül, valamint igazolvány, bizonyítvány, oklevél, hivatalos irat, közokirat, és ezek érvényesítő szelvénye (matrica, bélyeg, pecsét stb.).
  9. Jogvédett szellemi termékek (szoftver, hangfelvétel stb.) jogellenes másolatai, vagy szoftverhez tartozó, de az eredeti terméktől különválasztott illetve nem jogtiszta kódok, kulcsok, szelvények, adathordozók, tartozékok.
  10. Számítógépes játékok accountja (hozzáférés, regisztráció, felhasználói fiók) és az azokhoz kapcsolódó játékok, melyek nem használhatóak a fiók nélkül (bővebben), illetve (tipikusan az ún. MMORPG) játékokban használatos virtuális tárgyak (karakter, pénz, egyéb).
  11. Személyes adatokat tartalmazó adatbázis; meghívó / account (hozzáférés, regisztráció, felhasználói fiók) FTP, torrent, web vagy közösségi oldalakra.
  12. Kártékony szoftver (vírus, trójai, rootkit stb.) illetve hardver (pl. keylogger)
  13. Szolgáltató által letiltott telefon, tablet stb.
  14. Bármi, ami sérti személy vagy szervezet jogát (személyiségi, kegyeleti, szabadalmi, szerzői stb.), jogos érdekét.
  15. Bármi, ami bűncselekményből származik.
  16. Termék vagy szolgáltatás, melynek internetes forgalmazását jogszabály tiltja.
  17. Az Üzemeltető engedélye nélküli marketing vagy gazdasági tevékenység (tagok, vásárlók gyűjtése, szervezése, regisztrációra invitálása, ajánlattétel, felhívás, (Médiaajánlatunk itt érhető el: LINK!!!)

  • This topic was modified 3 év, 2 hónap ago by  .
  • This topic was modified 3 év, 2 hónap ago by  .
  • This topic was modified 3 év, 2 hónap ago by  .
  • This topic was modified 3 év, 2 hónap ago by  .
  • This topic was modified 3 év, 2 hónap ago by  Harold Jones.
  • This topic was modified 3 év, 2 hónap ago by  Harold Jones.
  • This topic was modified 3 év, 2 hónap ago by  Harold Jones.
  • This topic was modified 3 év, 2 hónap ago by  Harold Jones.
  • This topic was modified 3 év, 2 hónap ago by  Harold Jones.
  • This topic was modified 3 év, 2 hónap ago by  Harold Jones.
  • This topic was modified 3 év ago by  .
1 poszt megtekintése (a(z) 1 összesből)

Be kell lépned, hogy válaszolhass erre a topikra.