Kiemelés vásárlásával a Főoldal tetejére kerülhetsz !

Ötletek nyereményjátékunk kapcsán

Ad Listings Fórumok Nyereményjáték ötletláda Ötletek nyereményjátékunk kapcsán

Ebben a topikban 2 válasz volt, 3 hozzászólas és legutóbb  koppany_fia frissítette 2 év, 7 hónap ago.

1 poszt megtekintése (a(z) 3 összesből)
 • Szerző
  Üzenetek
 • #5874

  Anonymous

  Kedves Fórumozók, Hirdetők!

  Szeretnénk, ha oldalunkon Ti lennétek a főszereplők! Ezért olyan nyereményjátékot indítunk, ahol Ti dönthetitek el, hogy merre és hová fejlődjön tovább az oldal. Számunkra a Ti visszajelzésetek a legfontosabb, amelyért mobilperceket nyerhettek.

  A feltételek és a nyeremények:

  1. A díj, amit megnyerhetsz: egy-egy 3.000,- Ft-os mobil feltöltés a legtöbb hozzászólás és a legjobb megvalósítható ötletért az oldalon.
  2. Regisztrálj, ha eddig még nem tetted meg.
  3. Írj a Fórumba nekünk olyan konstruktív ötleteket, amelyek megvalósításra kerülhetnek és közösségünk épülését szolgálhatják. Díjazzuk az eredeti ötleteket és azt is, ha valaki minél több egyedi ötletet küld be, amely megvalósítható az oldalon.
  4. FIGYELEM! A Fórum moderált, tehát a hozzászólásgyűjtő, pusztán a beírások számára kihegyezett hozzászólásokat kérdés nélkül törölni fogjuk.
  5. A játék határideje, tehát ameddig ötleteket várunk Tőletek: június 15.
  6. A nyerteseket emailben és telefonon értesítjük.

  A játékban az oldal üzemeltetői és hozzátartozóik semmilyen módon nem vesznek részt.

  #6893

  James
  Participant

  Végül is valakinek el kell kezdeni. :) a lappal alapvetően nincs gond, de megjegyezném, hogy a lefelé görgetés a főoldalon és az új hirdetők betöltése nem biztos, hogy a legjobb megoldás, annál is inkább nem, mivel a lap alján lévő bannerek így csak akkor látszódnak, ha az összes hirdető betöltődött. Szerintem lapozhatóra kellene megcsinálni. Köszönöm a figyelmet. :)

  #7669

  koppany_fia
  Participant

  Sziasztok, nem sok oldalon vezették még be és azt gondolom, hogy hasznos újítás lehetne, hogyha valaki nem bírja mondjuk ezeket a harsány színeket, akkor legyen skinezhető az oldal. Ez alatt azt értem, hogyha valaki belép, akkor tudjon választani előre elkészített színsablonok közül és az oldal jegyezze is meg a választását, hogyha legközelebb erre jár és újból belép, akkor már az általa választott felület fogadja. Köszi, jó munkát és kitartást az oldal üzemeltetéséhez! :)

1 poszt megtekintése (a(z) 3 összesből)

Be kell lépned, hogy válaszolhass erre a topikra.