Kiemelés vásárlásával a Főoldal tetejére kerülhetsz !

Pozitúrák

Ad Listings Fórumok Szex pózok Pozitúrák

Ebben a topikban 1 válasz volt, 1 hozzászólas és legutóbb  Anonymous frissítette 2 év, 7 hónap ago.

1 poszt megtekintése (a(z) 2 összesből)
 • Szerző
  Üzenetek
 • #7745

  Anonymous

  A szex olyasvalami, aminek folyamatos megújulásra van szüksége a kapcsolatban, hiszen úgy lehet csak izgalmas és kielégítő a férfi és a nő számára, ha nem laposodik el, ha pedig ellaposodott, az akár a kapcsolatot is veszélyeztetheti.

  Ezért kell figyelmet fordítani arra, hogy az ember színt vigyen a szexuális életébe. Ennek számtalan módja lehet: változatos helyszínek, segédeszközök, szerepjáték, de a szexpózok variálása is kiváló gondolat lehet.

  Az utóbbi annál is inkább nem elhanyagolandó, mert ha mindig egyformán szeretkezik egy pár, még ha a póz jól bevált is, egyhangúvá teheti a szexuális életet.

  Járt utat a járatlanért?

  Nem kell azonban feltétlenül lemondani a járt útról a járatlanért, és nem is feltétlenül érdemes, pláne, ha az orgazmushozó pózt csak sok próbálkozás árán sikerült kifejleszteni.

  Inkább érdemes kis változtatással megfűszerezni a kedvenc pózokat. Az alábbiakban három férfikedvenc szexpózról olvashatsz egy-egy apró változtatással.

  Három férfikedvenc szexpóz másképp

  Lovagló póz másképp

  A férfiak egyik nagy kedvence a lovagló póz, hiszen ilyenkor ők kerülnek kevésbé aktív – persze nem teljesen passzív – szerepbe, és élvezettel szemlélhetik a rajtuk mozgó párjukat. Mindemellett a póz nagyszerű rálátást biztosít a pasinak a nő testére, és a vizuális élmény fokozza az élvezetét.

  Apró pikantériát úgy lehet vinni ebbe a jól megszokott pózba, hogy a nő nem szemben, hanem háttal a férfinak helyezkedik el. Így a férfi közvetlen közelről csodálhatja párja popsiját, ami bizonyára nagyon fog neki tetszeni, de a nő számára is új élményt hozhat a kicsit más szögből való stimulálás.

  Kutya póz másképp

  A kutya póz lényege, hogy a férfi a négykézláb térdelő nő mögött elhelyezkedve hatol be. A kicsit felturbózott kutya póz annyiban különbözik, hogy a nő könyökére ereszkedik, egyik lábát pedig oldalra kinyújtja. A nyújtott lábnak köszönhetően a férfi jobban hozzáfér a nőhöz, és a mélyebb behatolás is lehetségessé válik.

  Kiskifli-nagykifli másképp

  A kiskifli-nagykifli pózt azért szeretik a pasik, mert közben a behatolás hátulról történik. Ezt a pózt lehet egy nagy női kedvenccel, a misszionáriussal vegyíteni. A két póz mixelése érdekes gondolat lehet, de nem lehetetlen kivitelezni.

  A nő hátára fekszik, térdeit felhúzza, és oldalra fordítja. A férfi úgy közelíti meg, mintha misszionáriusban helyezkedne fölé. A póz igényelhet egy kis ügyeskedést, de ha beválik, nagy kedvenccé válhat. A férfi közben simogathatja a nő fenekét és csodálhatja testét, a nő zárt lábai pedig mind a férfinak, mind a nőnek intenzívebb érzetet ígérnek.

  #7749

  Anonymous


1 poszt megtekintése (a(z) 2 összesből)

Be kell lépned, hogy válaszolhass erre a topikra.